• StralendMooi!

Landelijke campagne, website & database

Onze landelijke campagne StralendMooi! wordt zowel offline als online gecommuniceerd. De website stralendmooi.nl bereikt inmiddels ± 500.000 doelgerichte consumenten per jaar. Deze consumenten verwijzen wij op de website door naar een regionale schoonheidsspecialist bij haar (of hem) in de buurt. Via een zoekfunctie kan de consument in de online database zoeken. Iedere beautysalon heeft naast een vermelding ook een uitgebreide presentatiepagina. Hieronder vind je een toelichting hierop:

Website stralendmooi.nl

Website stralendmooi.nl

Campagne website

StralendMooi! is een landelijke campagne om de schoonheidsspecialist in de schijnwerper te zetten en meer consumenten te interesseren voor een bezoek aan een schoonheidssalon. Consumenten worden via schoonheidssalons.nl verwezen naar deelnemende salons.


Online promotie

Online promotie

Online marketing

Via de nieuwste online marketing inzichten, methoden en tools interesseren we consumenten voor de schoonheidsspecialist. Eenmaal geïnteresseerd verwijzen we ze door naar een regionale salon.


Offline promotie

Offline promotie

Reclame & promotie

Om consumenten op een idee te brengen ontwikkelden wij diverse promotiematerialen om het thema 'StralendMooi!'offline te communiceren. Deze middelen zetten we in bij beurzen, evenementen en andere promoties.


Verwijzing schoonheidssalon.nl

Verwijzing schoonheidssalon.nl

Online marketing

Via de campagne website stralendmooi.nl worden geïnteresseerden verwezen naar schoonheidssalon.nl. Daar kan de consument een regionale schoonheidssalon zoeken.

Met een salonvermelding en uitgebreid profiel breng je jouw salon onder de aandacht van een nieuwe doelgroep.

Bekijk de consumenten websites:
www.stralendmooi.nl & www.schoonheidssalon.nl 

 • Voordelen
 • Voordelen

  • Vergroten markt door landelijke branchepromotie
  • Bereiken van meer consumenten
  • Betere online vindbaarheid salon
  • Uitgebreide online presentatie
  • Nieuwe klanten werven

  Aanmelden