• Praktische workshops

Toelichting op schoonheidssalon.nl

Website & bereik

Website & bereik

350.000 consumenten per jaar!

De website schoonheidssalon.nl bereikt jaarlijks ruim 350.000 consumenten. Consumenten kunnen zoeken naar een regionale schoonheidssalon. De keuze van een consument hangt af van de presentatie en uitgebreide profiel van de salon. De website heeft geen boekings- of betaalsysteem. Het contact wordt rechtstreeks gelegd tussen salon en consument.


Online vindbaarheid

Online vindbaarheid

Online marketing

94% van de consumenten begint haar zoektocht naar een salon via Google. Aanwezig zijn als de klant je zoekt, is een belangrijke vereiste. Onze website heeft hoge organische rankings in Google op zoekwoorden zoals schoonheidssalon en schoonheidsspecialiste, in combinatie met de plaatsnaam.

Via een uitgebreide salonvermelding op deze website word je beter vindbaar en dat zorgt voor nieuwe klanten.


Uitgebreide vermelding

Uitgebreide vermelding

inclusief presentatiepagina

Via de zoekfunctie kunnen consumenten op de website zoeken naar een regionale beautysalon. De vermelding bestaat uit een complete set van gegevens (we houden geen gegevens achter) incl. telefoonnummer, e-mail- en webadres. Daarnaast krijg je een uitgebreide presentatiepagina welke je kunt voorzien van foto's, teksten, behandelingen en Google maps. Je hoeft bij ons geen prijzen te vermelden.


Geen online agenda

Geen online agenda

baas over je eigen tijd

Wij hebben ervoor gekozen om NIET te werken met een online agenda. In de praktijk is het voor veel salons lastig en kan het leiden tot dubbele afspraken en daarmee ontevreden klanten.

Een consument kan via onze website een formulier invullen om een afspraak te maken, maar hij of zij kan ook rechtstreeks contact (via telefoon, e-mail, website etc.) opnemen.


Betalen in de salon

Betalen in de salon

Wij rekenen geen boekingsfee!

De consument kan NIET via onze website betalen en daarom rekenen wij ook geen transactie fee. De consument rekent haar behandeling rechtstreeks aan jou af. Zo hoef je bij ons ook geen transactie- of boekingsfee te betalen. Extra voordelig, toch?


Profiel beheren

Profiel beheren

24 uur per dag, 7 dagen in de week

De website is voorzien van een portaalfunctie. Dit betekent dat je via een speciale login online jouw profiel 24/7 kan beheren. Tevens is jouw profiel voorzien van enkele statistieken. Zorg dat je profiel up-to-date en volledig is, want dat vergroot jouw conversie (van bezoeker een klantcontact maken).


StralendMooi campagne

StralendMooi campagne

Landelijke campagne

De landelijke StralendMooi! campagne verwijst naar schoonheidssalon.nl. Deze campagne heeft als doel om meer consumenten te verwijzen naar een schoonheidssalon. Met de deelname en een vermelding op schoonheidssalon.nl ben je ook deelnemer aan de StralendMooi! campagne!


Wat kost het?

Wat kost het?

Simpel. Helder. Eerlijk.

Een vermelding met een uitgebreide presentatie kost € 15,- (excl. btw) per maand. Dit is een vast bedrag en er komen geen andere (verborgen)kosten bij. Tevens doe je dan mee aan de landelijke StralendMooi! campagne. Wij rekenen verder:

 • géén set-upkosten
 • géén transactie- of boekingsfee

Bekijk de consumenten websites:
www.stralendmooi.nl & www.schoonheidssalon.nl 

 • Voordelen
 • Voordelen

  • Vergroten markt door landelijke branchepromotie
  • Bereiken van meer consumenten
  • Betere online vindbaarheid salon
  • Uitgebreide online presentatie
  • Nieuwe klanten werven

  Aanmelden