• StralendMooi!

Over ons

BeautyAlliance is opgericht in 2011 en bestaat uit een klein, maar zeer allround en gedreven team. Onze inzet is om via onze expertises de beautybranche en schoonheidssalons te helpen om meer consumenten te interesseren en te bereiken. Als gespecialiseerd bureau maken wij gebruik van de allernieuwste marketinginzichten, methoden, technieken en middelen. Dit doen wij op een concrete manier door middel van campagnes en platformen, waarin wij zelf investeren. We stellen ons graag aan je voor.

Mark Kruiver

Mark Kruiver

Afstammeling van een vreemd ras, een gekke kruising. Visionair, creatief, ondernemend en commercieel tegelijkertijd. Maar dan wel anders dan anderen. Schakelt dwars door allerlei disciplines heen. Weet de juiste snaar te raken en de vinger op de juiste plekjes te leggen. Tegendraads, dat zeker! Denkt altijd weer net ff anders. Enne... geen gemekker, resultaat!


Deska de Vries

Deska de Vries

Deska pakt het allemaal aan. Is van het praktische en draait haar hand nergens voor om. Leergiering, praktijkgericht en een alleskunner. De combinatie ‘beauty’ en ‘marketing’ is op haar lijf geschreven. De perfecte combinatie. Haalt graag het beste in een beautysalon naar boven en ziet graag resultaat.


Ewout Meijer

Ewout Meijer

De rust zelve. Al geef je hem 100 deadlines! Hij blijft rustig, je moet het meemaken. En wat een creatieve allrounder, zo kom je ze maar echt weinig tegen. Fervent Photoshopper, kei in grafische vormgeving en opmaken (dtp). Illustratief tekenen? Hij draait zijn hand er niet voor om, net als animatie video's maken. Trouwens; fotograferen kan ie ook. En hoe!


Bart Jamoel

Bart Jamoel

Bart is zelden zelf op de voorgrond, maar noodzakelijk op de achtergrond. Houdt zich bezig met de printkant en bewaakt de kwaliteit. Hoe ingewikkelder hoe beter, want Bart weet alles van druktechnieken. Jaagt iedereen op voor het behalen van de deadlines. Om te huilen, soms. Maar ook veel lachen. Bart is altijd goedgemutst lachebekje.


Maarten Boer

Maarten Boer

Internet adapt sinds het prille begin. Heeft niks 'van horen zeggen'. Heeft alle veranderingen meegemaakt. Trends zien komen en gaan. Allrounder en harde werker. Altijd oplossinggericht, super technisch en gaat tot het gaatje. Gespecialiseerd in open source, ook vanaf het begin. Daar wil je toch mee bouwen?!

 

icon visieVisie

- stilstand is achteruit gang -

Veranderingen in de economie en samenleving gaan razendsnel. Bedrijfskolommen en branches ondergaan in korte tijd een metamorfose en de concurrentie tussen branches wordt steeds heviger. De consument kan zijn euro maar 1 keer uitgeven. De grootste veranderingen in branches zijn ontstaan door het internet. Niet het internet zelf, maar mensen die het internet gebruiken om problemen op te lossen. Die oplossingen herkennen we vaak pas als achteraf. Hadden we voorheen behoefte aan een smartphone? Pioneren, innoveren en proberen zijn daarin de belangrijkste ingrediënten.

icon missieMissie

- Samen sterker! -

De BeautyAlliance neemt het voortouw; pioneert, innoveert, initieert en ontwikkelt nieuwe platformen en concepten op basis van haar marketingexpertise. Zo helpen we als branchebureau de beautybranche zich opnieuw uit te vinden en haar marktaandeel te vergroten. Niet door het vertellen van mooie verhalen, maar op een concrete manier en voor eigen rekening. Samen kunnen we de branche versterken, vergroten en verbeteren, want samen staan we sterker! Wij hebben het voortouw genomen, wie herkent de kansen en doet mee?