• BeautyCards.nl

    BeautyCards.nl

het idee

Met onze BeautyCards brengen wij beautybehandelingen als giftcard landelijk onder de aandacht. BeautyCards zijn een voordeliger alternatief voor de BeautyBon en leverbaar als cadeaukaart € 15,- € 25,- en € 35,-. Consumenten worden via beautycards.nl verwezen naar deelnemende salons. De BeautyCard is in de praktijk een vorm van aanbetaling, want het besteedbare bedrag is meestal hoger dan de waarde van de kaart. Feitelijk is de BeautyCard een leadgenerator dat zorgt dat je nieuwe klanten krijgt, die je nu niet bedient. Nieuwe kansen dus!

Beautycards 01BeautyCards voor een professionele gezichtsbehandeling voor hem & haar: € 15,-, € 25,- en € 35,- (incl. btw).

de markt: cijfers & feiten

 vinkjeomzet 2014: 2 miljard (verdubbeling t.o.v. 2013!)
 vinkje94% van de Nederlanders heeft wel eens een card/bon/voucher ontvangen;
 vinkje84% van de Nederlanders ontvangt regelmatig een card/bon/voucher;
 vinkje60% wordt aangeschaft door vrouwen;
 vinkje40% van de besteders geeft 50% meer uit dan de waarde van de bon;
 vinkje19% wordt niet ingewisseld.

BeautyCARD - schoonheid laat zich verpakken

De BeautyCard wordt GRATIS geleverd in een luxe geschenkverpakking. Daarmee wordt het een feest om te geven én om te krijgen! Zo onderscheiden we ons van anderen en willen we de consument een aantrekkelijk alternatief geven.

Gondeldoosje

GRATIS luxe geschenkverpakking bij aanschaf van een BeautyCard!

consumenten voordelen

Met de StralendMooi! BeautyCard geeft de consument een stralend mooi cadeau voor een stralend mooie huid. Bovendien wordt de ontvanger twee keer verrast; bij het ontvangen én bij het inwisselen van de BeautyBon bij de schoonheidsspecialist.

 vinkjeGRATIS geleverd in een luxe geschenkverpakking;
 vinkjeGRATIS felicitatiekaart voor persoonlijke boodschap;
 vinkje
GRATIS verzending (geen verzendkosten);
 vinkjeRechtstreeks versturen naar ontvanger mogelijk;
 vinkjeInwisselbaar bij regionale en professionele schoonheidsspecialisten.

Leuk om te geven, nog leuker om te krijgen!

Hoe werkt het?

Als deelnemer van de BeautyCard word je incassant en krijg je een salonvermelding op onze website beautycards.nl. Ontvangers van de BeautyCard kunnen via deze website een regionale salon kiezen en rechtstreeks contact opnemen. Deelname: € 15,- (excl btw) per maand. Wanneer je via ons een nieuwe klant krijgt met een BeautyCard, dan wordt het bedrag op de BeautyCard vergoed minus € 5,- (incl. btw). Deze € 5,- is de kostprijs voor de levering van een BeautyCard, incl. gondeldoosje, verzenddoos en portokosten. NIET doorberekend worden de handling-, administratie- en marketingkosten (gemiddeld € 24,- per klant).

direct aanmelden

Meer weten over de BeautyCards voor jouw salon?
www.beautybon.salon