• BeautyBon.nl

  BeautyBon.nl

  .

het idee

De cadeaubonnen (giftcard) markt is al vele jaren een groeiende markt. Veel grote bedrijven hebben hun eigen giftcard/bon/voucher en willen op deze manier profiteren van de ontwikkelingen. Voor kleine bedrijven, zoals beautysalons, zijn de kosten voor het ontwikkelen van een landelijk concept en promotie niet rendabel. Bovendien; wie initieert en investeert daarin? BeautyAlliance neemt het voortouw en ontwikkelde een landelijk BeautyBon concept. Zo krijgt ook de schoonheidsspecialist een voet tussen de deur in deze groeiende markt. Dit is een nieuwe markt die voor schoonheidsspecialisten slapend is, nieuwe kansen dus!

de markt: cijfers & feiten

 vinkjeomzet 2014: 2 miljard (verdubbeling t.o.v. 2013!)
 vinkje94% van de Nederlanders heeft wel eens een card/bon/voucher ontvangen;
 vinkje84% van de Nederlanders ontvangt regelmatig een card/bon/voucher;
 vinkje60% wordt aangeschaft door vrouwen;
 vinkje40% van de besteders geeft 50% meer uit dan de waarde van de bon;
 vinkje19% wordt niet ingewisseld.

Onderscheidend vermogen

De meeste aanbieders in deze markt bieden een giftcard of voucher, die je vaak zelf nog moet printen. Daarmee onderscheiden ze zich maar weinig. Een giftcard of geprinte bon (voucher) kan wel een aanzienlijk bedrag vertegenwoordigen, maar de feestelijkheid straalt er niet echt van af. Naast dat de consument de BeautyBon niet hoeft te printen, wordt deze geleverd in de luxe BeautyBox geschenkverpakking. Zonder extra kosten!

beautybonnen800

BeautyBonnen voor een professionele gezichtsbehandeling voor hem & haar: € 49,95, € 79,- en € 99,- (incl. btw).

BeautyBox - schoonheid laat zich verpakken

De beauty branche draait om 'schoonheid'. Met onze BeautyBox willen we deze uitstraling gebruiken en verpakken in een 'stralend mooie huid' als een 'stralend mooi cadeau'. De BeautyBon wordt GRATIS geleverd in deze luxe geschenkverpakking. Daarmee wordt het een feest om te geven én om te krijgen! Zo onderscheiden we ons van anderen en willen we de consument een aantrekkelijk alternatief geven.

beautyboxen800

GRATIS luxe BeautyBox geschenkverpakking bij aanschaf van een BeautyBon!

consumenten voordelen

Met de StralendMooi! BeautyBon geeft de consument een stralend mooi cadeau voor een stralend mooie huid. Bovendien wordt de ontvanger twee keer verrast; bij het ontvangen én bij het inwisselen van de BeautyBon bij de schoonheidsspecialist.

 vinkjeGRATIS geleverd in een luxe BeautyBox geschenkverpakking;
 vinkjeGRATIS verpakt in cadeaupapier;
 vinkjeGRATIS felicitatiekaart voor persoonlijke boodschap;
 vinkje
GRATIS verzending (geen verzendkosten);
 vinkjeRechtstreeks versturen naar ontvanger mogelijk;
 vinkjeVoor 16.00 uur besteld, volgende dag in huis;
 vinkjeInwisselbaar bij regionale en professionele schoonheidsspecialisten.

Leuk om te geven, nog leuker om te krijgen!

Hoe werkt het?

Als deelnemer van de BeautyBon word je incassant en krijg je een salonvermelding op onze website beautybon.nl. Ontvangers van de BeautyBon kunnen via deze website een regionale salon kiezen en rechtstreeks contact opnemen. Deelname: € 15,- (excl btw) per maand. Wanneer je via ons een nieuwe klant krijgt met een BeautyBon, dan wordt het bedrag op de BeautyBon vergoed minus € 10,- (incl. btw). Deze € 10,- is de kostprijs voor de levering van een complete BeautyBox, incl. cadeaupapier, verzenddoos en portokosten. NIET doorberekend worden de handling-, administratie- en marketingkosten (gemiddeld € 24,- per klant).

direct aanmelden

 • Voordelen
 • Voordelen

  • Aansluiten bij landelijke campagne
  • Full service concept
  • Nieuwe consumentenmarkt bereiken
  • Nieuwe zakelijke marktkansen
  • Betere doelgroepen bereiken
  • Verhogen omzet
  • Lage kosten & laag risico
  • Aantrekkelijk starterspakket - 1ste jaar -

  Lees meer